четвер, 10 листопада 2011 р.

Котлети з індички фаршировані

Забавні котлетки з «секретом» всім будуть до душі

Котлети з індички фаршировані

Вам знадобиться:

Котлети з індички фаршировані. Інгредієнти
  • 500 г індичатини (свинини, курятини)
  • скибочка вчорашнього батона завтовшки близько 2,5 см
  • 1 цибулина
  • 1 яйце
  • 150 г твердого сиру
  • консервовані помідори
  • сухі пряні трави: петрушка, базилік
  • 1 ч. ложка меленої паприки
  • листя салату для оздоблення
  • мелений чорний перець
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Помийте і обсушіть м’ясо.
  2. Цибулю очистіть і розріжте на шматочки.
  3. Зріжте скориночки з батона. Батон натріть на тертці.
    Натираємо батон
  4. Поріжте м’ясо на шматочки і разом з цибулею пропустіть через м’ясорубку.
  5. Якщо фарш вийде рідким, покладіть тільки протерті крихти батона. Вони утримуватимуть рідину. Якщо фарш густий, то додайте тертий батон і трохи молока або води.
    Додаємо крихти
  6. Додайте яйце, сіль, перець, паприку, петрушку і перемішайте.
    Додаємо спеції
  7. Сформуйте 9 коржиків і покладіть на деко, змащене рослинним маслом.
  8. В середині кожного коржика зробіть поглиблення.
    Робимо заглиблення
  9. Покладіть в поглиблення помідори, попередньо знявши з них шкірки. Варіанти: запарений чорнослив, порізаний на шматочки, подрібнені солоні огірки або подрібнені свіжі помідори.
    Розкладаємо помідори
  10. Натріть на дрібній тертці сир.
  11. Посипте котлети сиром.
    Посипаємо сиром
  12. Розігрійте духовку до 200°С.
  13. Поставте котлети в духовку. Запікайте спочатку на великому вогні, щоб котлети не пустили сік, приблизно 10 хвилин. Збавте вогонь до 180°С і запікайте ще 15 хвилин.
    Запікаємо котлети
  14. Викладіть на тарілку листя салату, на салат - котлети.
9 штук

Немає коментарів:

Дописати коментар