| |
Борошно просіяти з сіллю, додати воду і замісити м'яке еластичне тісто. Розкачати з тіста пласт, на середину покласти масло, скласти тісто "конвертиком", загорнувши масло. Злегка притиснути тісто з маслом і залишити на 5хв, після цього розкачати з тіста прямокутник товщиною 1 см, притрусити цей пласти борошном і скалсти у три рази. Залишити в холоді на 30хв, знову розкачати прямокутник товщиною сантиметр і знову скласти у три рази і помістити охолоджуватися на 30хв. Цю процедуру повторити ще мінімум 3 рази. Чим більше разів повторюватимете процедуру охолодження протягом 30хв, розкачування і складання, тим більше шарів матиме тісто, тим якіснішими і пухкішими будуть вироби. |
четвер, 8 грудня 2011 р.
Листкове тісто
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар