Тісто: 6 яєць розділити на білки і жовтки 1 ст. (200 г) цукру 3/4 ст. (110 г ) самовосx. муки 100 гр мелених грецьких горіxів Крем: 1 пачка (250мл) вершків (33-38%) 2 ст. л. цукрової пудри лимонна цедра Крем на верxний корж: 150г гіркого шоколада 1 п. вершків (250 мл) (33-38%) Роз'ємна форма 26 см Духовка 180 С 1. Взбити на високій швидкості білки, поступово, добавляючи цукор, в міцну піну. 2. Потім добавити жовтки і збивати ше 5 хвилин. 3. Знизити швидкість роботи міксера до мінімума, добавити муку та горіхи. Перемішати до однорідної маси. 4. Викласти тісто в форму (дно форми обкласти папером для випічки) і поставити випікатись 30 хв. або до сухої палички. 5. Коли бисквіт остигне розрізати на дві частини. 6. Намастити перший корж кремом і накрити верхнім коржем 7. Намастити верхній корж и боки шоколадним кремом Крем між коржами: 1. Збити вершки з цукровою пудрою. 2. Добавити цедру і акуратно перемішати. Крем на верхній корж і на боки: 1. Розтопити на водяній бані або в мікро шоколад. 2. Вершки добре збити. Вручну добавити остиглий до кімнатної температури шоколад і добре розмішати. Можна їсти одразу, а можна дати тортику настоятися (що ше краще) ніч в холодильнику. |
вівторок, 3 січня 2012 р.
Горіхово-шоколадний торт
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар