Тісто 1:
5 яєць
200 г цукру
4 ст. л. крохмалю
7 ст. л. борошна
2 ст. л. порошку до печива
4 ст. л. оцту
Тісто 2 (макове):
2 яйця
1 ст. цукру
1 ст. сметани
2 ст. маку
1,5 ст. борошна
1 ч. л. соди
Тісто 1 - складається з двох частин:
перша частина - 4 білки збити з 150 г цукру в пишну масу, додати порошок до печива, злегка перемішати, додати по 3 ст. л. крохмалю й борошна, наприкінці - 2 ст. л. оцту, злегка вимісити;
друга - 4 жовтки, 1 яйце, 4 ст. л. цукру збии в пишну масу, додати 1 ч. л. порошку. Перемішати, додати ще 4 ст. л. борошна, 2 ст. л. оцту, перемішати.
На лист, змащений маргарином, викласти тісто з жовтків, а зверху на нього тісто з білків. Випікати бісквіт при температурі 200-220 С
Готуємо тісто 2. Яйця і цукор збити, додати сметану, у якій розведена сода, вимісити, додати борошно, мак, знову перемішати й випікати.
З'єднати обидва коржі за допомогою крему.
Крем:
300 г вершкового масла
1 б. згущеного молока
1 апельсин
Масло збити зі згущеним молоком, наприкінці додати перемелений на м'ясорубці апельсин (попередньо відварити його у підсоленій воді 15 хвилин), перемішати. Прикрасити за своїм розсудом.
5 яєць
200 г цукру
4 ст. л. крохмалю
7 ст. л. борошна
2 ст. л. порошку до печива
4 ст. л. оцту
Тісто 2 (макове):
2 яйця
1 ст. цукру
1 ст. сметани
2 ст. маку
1,5 ст. борошна
1 ч. л. соди
Тісто 1 - складається з двох частин:
перша частина - 4 білки збити з 150 г цукру в пишну масу, додати порошок до печива, злегка перемішати, додати по 3 ст. л. крохмалю й борошна, наприкінці - 2 ст. л. оцту, злегка вимісити;
друга - 4 жовтки, 1 яйце, 4 ст. л. цукру збии в пишну масу, додати 1 ч. л. порошку. Перемішати, додати ще 4 ст. л. борошна, 2 ст. л. оцту, перемішати.
На лист, змащений маргарином, викласти тісто з жовтків, а зверху на нього тісто з білків. Випікати бісквіт при температурі 200-220 С
Готуємо тісто 2. Яйця і цукор збити, додати сметану, у якій розведена сода, вимісити, додати борошно, мак, знову перемішати й випікати.
З'єднати обидва коржі за допомогою крему.
Крем:
300 г вершкового масла
1 б. згущеного молока
1 апельсин
Масло збити зі згущеним молоком, наприкінці додати перемелений на м'ясорубці апельсин (попередньо відварити його у підсоленій воді 15 хвилин), перемішати. Прикрасити за своїм розсудом.
Немає коментарів:
Дописати коментар