Всередині біленьких пиріжків яскрава гостра начинка з гарбуза
ЗбільшитиВам знадобиться:
- 200 г борошна
- 3/4 стакана кефіру
- 150 г сметани
- 300 г гарбуза
- 1 середня цибулина
- 2 ст. ложки соняшникової олії
- 1 ч. ложка цукру
- 1/3 ч. ложки соди
- мелений чорний перець
- сіль
Спосіб приготування:
- Додайте в борошно солі на кінчику ложки. Соду додайте до кефіру. Через пару хвилин замісіть тісто середньої м’якості з борошна і кефіру.
- Цибулю дрібно наріжте і підсмажте на соняшниковій олії.
- Гарбуз натріть на крупній тертці.
- Додайте до цибулі тертий гарбуз, 1 ч. ложку цукру, 1/4 ч. ложки солі і поперчіть чорним меленим перцем. Злегка обсмажте.
- З тіста зробіть ковбаску і наріжте її на 12 шматочків.
- Шматочки тіста розкачайте дуже тонко. На пиріжок потрібно 2 кружечки тіста.
- На один коржик покладіть начинку і закрийте зверху іншим.
- Добре притисніть кожен пиріжок по краях.
- Кладіть пиріжки на розігріту сковороду без масла і злегка підсмажуйте їх на середньому вогні.
- Покладіть обсмажені пиріжки в деко і рясно змастіть їх сметаною.
- Розігрійте духовку до 200°С.
- Поставте деко в духовку і запікайте 20 хвилин.
Немає коментарів:
Дописати коментар