пʼятницю, 5 серпня 2011 р.

Підковки м'ясні

500 г м'ясного фаршу
цибулина
часник
сіль
перець
яйце

Вимішати фарш, як на пельмені. На дошку всипати борошна, з його допомогою формувати спочатку таку ковбаску, яку потім загнути в підковку
Смажити підковки на розігрітій олії з двох боків.
Перекласти в каструльку, залити грибним соусом, долити водою або грибним відваром, щоб накрило. Для соусу гриби порізати, підсмажити з цибулькою, додати сметани, протушити. Загустити соус борошном. Хто не вживає грибів, можна залити сметанним соусом. Так теж буде смачно.

Тушкувати на повільному вогні 15-20 хв з моменту закипіння.
На гарнір може бути що завгодно.

Ця страва ще зручна тим,що підковки можна посмажити звечора,а протушити на наступний день.

Немає коментарів:

Дописати коментар