понеділок, 1 серпня 2011 р.

Бісквітний рулет з бананом

Для бісквіту:
4 яйця
200 гр цукру
4 ст л води
160 гр муки
1 ст л порошку до печева

Для крему:
300 гр сметани
150 гр цукру
1 п загущувача

В середину
2 банани

Для бісквіту відділяєм білки від жовтків. Збити білки з цукром на високій швидкості. Тоді поступово добавити жовтки і збивати на малій швидкості. Потім добавити воду, муку, порошок до печева. Добре все вимішати і вилити на підготовлену бляшку. Пекти при температурі 200, 30-35 звилин.
За цей час сметану збити з цукром і добавити згущувач. Добре вимішати.
Коли вже спечеться, витягнути з бляшки, змастити кремом і покласти по краю банани. Скрутити в рулет. Посипати цукровою пудрою або полити шоколадом.

Немає коментарів:

Дописати коментар