пʼятницю, 5 серпня 2011 р.

М'ясний рулет з картоплею

400 г м'яса (гов'ядина і свинина пополам)
2-3 зубчика часника
1 яйце
спеції
сіль, перець

400 г картопляне пюре

М'ясо перемолоти, змішати з подрібненим часником, спеціями, яйцем, сіллю, перцем, добряче вимішати та викласти на пергамент рівним шаром, товщиною 2 см. На середину маси, вздовж, викласти картопляне пюре. Припідняти фарш спочатку з одного боку, потім з другого і надати форму рулета. Посипати зверху зернами коріандра, травами та поставити в гарячу духовку на 20-30 хвилин до утворення рум'яної скоринки. Подавати з грибною підливою та овочами.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар