неділю, 30 жовтня 2011 р.

Пиріжки з гарбузом

Всередині біленьких пиріжків яскрава гостра начинка з гарбуза

Пиріжки з гарбузомЗбільшити

Вам знадобиться:

Пиріжки з гарбузом. Інгредієнти
  • 200 г борошна
  • 3/4 стакана кефіру
  • 150 г сметани
  • 300 г гарбуза
  • 1 середня цибулина
  • 2 ст. ложки соняшникової олії
  • 1 ч. ложка цукру
  • 1/3 ч. ложки соди
  • мелений чорний перець
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Додайте в борошно солі на кінчику ложки. Соду додайте до кефіру. Через пару хвилин замісіть тісто середньої м’якості з борошна і кефіру.
    Тісто для пиріжків
  2. Цибулю дрібно наріжте і підсмажте на соняшниковій олії.
    Ріжемо цибулюСмажемо цибулю
  3. Гарбуз натріть на крупній тертці.
    Приготування пиріжків з гарбузом. Етап 3
  4. Додайте до цибулі тертий гарбуз, 1 ч. ложку цукру, 1/4 ч. ложки солі і поперчіть чорним меленим перцем. Злегка обсмажте.
    Смажемо натертий гарбуз
  5. З тіста зробіть ковбаску і наріжте її на 12 шматочків.
    Приготування пиріжків з гарбузом. Етап 5
  6. Шматочки тіста розкачайте дуже тонко. На пиріжок потрібно 2 кружечки тіста.
    Розкачуємо тісто для пиріжків
  7. На один коржик покладіть начинку і закрийте зверху іншим.
    Кладемо начинкуПриготування пиріжків з гарбузом. Етап 7'
  8. Добре притисніть кожен пиріжок по краях.
    Приготування пиріжків з гарбузом. Етап 8
  9. Кладіть пиріжки на розігріту сковороду без масла і злегка підсмажуйте їх на середньому вогні.
    Смажемо пиріжки
  10. Покладіть обсмажені пиріжки в деко і рясно змастіть їх сметаною.
    Приготування пиріжків з гарбузом. Етап 10
  11. Розігрійте духовку до 200°С.
  12. Поставте деко в духовку і запікайте 20 хвилин.
6 пиріжків

Немає коментарів:

Дописати коментар