понеділок, 1 серпня 2011 р.

Ватрушки з ревенем

500 г борошна
250 мл молока
100 г вершкового масла
2 яйця
3 ст. л. цукру
2 ст. ложки меду
14 г сухих дріжджів
щіпка солі

1 кг ревеню посипати цукровою пудрою

1 яйце з 1 столовою ложкою молока

Злегка розігріти молоко з медом і цукром, помішуючи, щоб повністю розтворився цукор. Змішати борошно з дріжджами і сіллю, влити тепле молоко, добавити яйце і розтоплене вершкове масло. Замісити тісто - воно повинне бути м'яким.
Залиште в теплому місці на протязі години.
Потім тісто обімнути, сформувати кульки, вагою близько 60 г і покласти на протвень. Залиште ще на 20 хвилин, потім, з допомогою склянки, дном, зробити заглиблення. Викласти туди ревень, посипати цукром і змастити боки булочки яйцем з молоком.

Немає коментарів:

Дописати коментар