неділю, 22 січня 2012 р.

Кальцоне


Для тіста: 300гр борошна, 2ч. л. дріжджів, дрібка солі, цукор, тепла вода

Начинка: салямі, маринована цибуля кільцями, помідори, томатне пюре (томатна паста), зелень, сир

Приготування: в борошно додати сіль, цукор, дріжджі та гарно перемішати. Постійно помішуючи додати теплу воду, замісити м'яке тісто, накрити рушником та поставити в тепле місце, щоб підійшло. Коли тісто збільшиться вдвічі знову вимісити та дати підійти. Розділи на 2 великі шматочки, або 4 маленькі. Розкачати круг, на одну половину викласти томатне пюре, рублену зелень, салямі кружальцями, цибулю, порізані помідори та посипати тертим сиром. Зліпити великий вареник та поставити випікатися, при температурі 180 градусів 10-15хв. 


Смачного.

Немає коментарів:

Дописати коментар