неділю, 22 січня 2012 р.

Пиріг з волоських горіхів

Для пирога вагою 700 г:
1 склянка борошна,
2 ст. ложки лікеру або коньяку,
1 склянка очищених волоських горіхів,
3 / 4 склянки родзинок,
200 г вершкового масла,
3 / 4 склянки цукру,
3 яйця,
1 ст. ложка крохмалю.
Родзинки промити і просочити лікером або коньяком. Масло з цукром розтерти дерев’яною ложкою. Додати поступово жовтки, родзинки, горіхи, просіяне борошно, крохмаль, збиті білки і все перемішати.
Покласти тісто в добре змащену маслом і посипану борошном форму або лист з високими краями. Випікати 25-35 хвилин при температурі 180-200 °.

Немає коментарів:

Дописати коментар