неділю, 22 січня 2012 р.

Торт «Кучерявий хлопчик»

Торт «Кучерявий хлопчик»

ІНГРЕДІЄНТИ
Для бісквіту
Борошно - 150 г
Цукор - 125 г
Яйця - 3 штуки
Вода - 7 ст. л.
Розпушувач для тіста - ½ пачки

Для крему
Вершки (30% жирності) - 1л
Цукор - за смаком

Для начинки
Апельсини, банани та ківі або полуниця (на вибір)


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Білки збиваємо з цукром. Додаємо жовтки, борошно, розпушувач для тіста і перемішуємо. Потім додаємо воду і знову добре перемішуємо. Виливаємо тісто у круглу форму і випікати в духовці при температурі 180 º С. Таким же чином готуємо і випікаємо другу бісквіт. Поки випікаються бісквіти, готуємо крем, для цього вершки збиваємо з цукром.

Потім в одного бісквіта зрізаємо дно - це буде основа торта. , Що залишився, бісквіт і другий бісквіт розламуємо на шматочки величиною трохи менше яйця. Кожен шматочок вмочаємо в збите крем і викладаємо на основу. Між ними маємо на свій смак викласти шматочки полуниці або ж банана, з апельсинами і ківі. Таким же чином викладаємо наступний шар - поки не закінчиться бісквіт.

Ставимо торт на 2 години в холодильник, щоб він застиг

Немає коментарів:

Дописати коментар