вівторок, 3 січня 2012 р.

Деруни з грибами


 
Деруни з грибами


0,5 кг картоплі
100 гр. свіжих печериць
1 велика цибулина
1 яйце
3 ст. лож. муки
сіль, перець до смаку
олія для смаження

Картоплю потерти на терці зі середніми отворами. Посолити і залишити на 10 хв. щоб відійшла зайва рідина. Рілину злити.
Деруни з грибами


Печериці почистити і порізати дрібною соломкою.
Деруни з грибами


Печериці виложити до картоплі, додати яйце, муку, потерту цибулину і добре вимішати.
Деруни з грибами


Деруни з грибами


Готову суміш викладати ложкою у гарячу олію і смажити, як класичні деруни!

Зробити соус:
1 плавлений сирок (хорошої якості) потерти на терці з великими отвороми, додати 4 ст. лож. майонезу і 2 зубчики часнику. Цим соусом перекладати деруни! Виходить дуже смачно!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар