М’ясні рулетики з копчениною і солоними огірками
Ця дуже смачна страва порадує вас і ваших гостей
Збільшити
Вам знадобиться:
- 4 свинячих шніцелі для рулетів (по 200 г)
- 100 г копченої яловичини
- 3 маринованих або солоних огірка
- 500 мл м’ясного бульйону
- 2 морквини
- 300 г дрібної цибулі або цибулі шалот
- 2 ст. ложки олії
- 2 ст. ложки томатної пасти
- 1 ч. ложка горошин чорного перцю
- 4 ст. ложки гірчиці в зернах
- 2 ст. ложки борошна
- мелений чорний перець
- сіль
Спосіб приготування:
- Копчену яловичину, огірки і половину цибулі дрібно наріжте.
- Моркву наріжте кружечками.
- Яловичину злегка обсмажте, додайте подрібнену цибулю і підрум’яньте.
- Додайте до піджарки огірки, гірчицю і перемішайте. Посоліть і поперчіть.
- Шніцелі вимийте і обсушіть серветкою. Злегка відбийте. Посоліть, поперчіть і покладіть на них начинку, залишаючи продольні краї вільними.
- Продольні краї шніцелів підверніть, щоб начинка не випадала, скрутіть рулетики і обв’яжіть їх товстими натуральними нитками білого кольору.
- Духовку нагрійте до 200°С.
- Рулетики обсмажте в олії на сковорідці.
- Додайте цибулини, які залишилися, і смажте до золотавого кольору.
- Покладіть томатну пасту, прянощі і ще підрум’яньте.
- Посипте рулетики борошном і підсмажуйте ще 3 хвилини.
- Влийте бульйон і доведіть до кипіння, покладіть моркву. Перекладіть, у разі потреби, в посуд для духовки.
- Рулети тушкуйте в духовці 90 хвилин, перевертаючи кожні 15 хвилин.
- Зніміть з рулетиків нитки, розріжте кожний рулетик на три частини, вікладіть на тарілки, огарніруйте тушкованими овочами і полийте соусом.
4 порції
Немає коментарів:
Дописати коментар