Щойно з жару смакують найкраще
Вам знадобиться:
- 500 г готового листкового тіста
- 250 г російського або іншого твердого сиру
- 300 г шинки
- 2 яйця
- 1 невелика цибуля порей (можна замінити пучком зеленої цибулі)
- 2 ст. ложки олії для обсмажування
Спосіб приготування:
- Цибулю порей поріжте кружечками і злегка обсмажте на олії (зелену цибулю обсмажувати не треба). Шинку наріжте маленькими шматочками. Сир натріть на тертці або наріжте так само, як шинку.
- Змішайте в мисці цибулю, шинку, сир і 1 яйце.
- Тісто злегка розкачайте і гострим ножем наріжте прямокутниками розміром 6 на 12 см.
- Збийте друге яйце.
- На одну половинку кожного прямокутника покладіть по 1 ст. ложці начинки.
- Краї прямокутника змастіть злегка збитим яйцем і накрийте вільною половинкою тіста.
- Притисніть краї пиріжків пальцями, а потім виделкою.
- Пиріжки змастіть яйцем і поставте в холодильник на 20 хвилин.
- Дістаньте з холодильника пиріжки і ще раз змастіть їх яйцем.
- Випікайте 20-25 хвилин в духовці, розігрітій до 190°С.
приблизно 20 штук
Немає коментарів:
Дописати коментар