Приготування цієї закуски не забере у вас багато сил
Вам знадобиться:
- 1 кг м’якоті свинини
- 1 морква
- 2 великих зубчика часнику
- по 1/4 ч. ложки меленого духмяного перцю, меленого коріандру, паприки і меленого чорного перцю
- 1 ст. ложка борошна
- 1 ст. ложка вершкового масла
- сіль
Спосіб приготування:
- Свинину помийте і обсушіть серветкою.
- Наріжте моркву довгими брусочками, а часник - крупними шматочками.
- Гострим кінцем ножа зробіть в м’ясі прорізи.
- Нашпигуйте м’ясо морквою і часником.
- Натріть м’ясо сіллю і прянощами.
- Загорніть в декілька шарів фольги і покладіть на деко.
- Нагрійте духовку до 220°С.
- Поставте м’ясо в духовку на середній рівень. Перші 10 хвилин жар в духовці має бути сильним, а потім збавте вогонь до 180°С.
- Випікайте м’ясо 1 годину. Потім вийміть його з духовки і остудіть.
- Наріжте м’ясо тонкими скибочками.
- Підсмажте борошно на 1 ст. ложці вершкового масла і додайте рідину, яка залишилася у фользі. Посоліть, поперчіть, якщо потрібно, і полийте отриманим соусом м’ясо.
Немає коментарів:
Дописати коментар