Особливий маринад робить звичайний оселедець надзвичайно смачним
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Вам знадобиться:
- 1 солоний оселедець (500 г)
- 1 велика цибулина
- 2 морквини
- 100 мл 3%-ного оцту
- 100 мл воды
- 2 ст. ложки олії
- 1 ч. ложка цукру
- 1 лавровий листок
- 3 бутони гвоздики
- кориця на кінчику ножа
- чорний перець за смаком
- трохи зелені для оздоблення
Спосіб приготування:
- Очистіть цибулю і моркву. Тонко наріжте.
- Закип’ятіть в каструлі воду, покладіть цибулю, моркву, лавровий листок, гвоздику, корицю, щіпку чорного перцю, цукор і варіть 15 хвилин. Додайте оцет і кип’ятіть ще 5 хвилин. Охолодіть.
- З охолодженого маринаду вийміть моркву і цибулю.
- Оселедець очистіть, видаліть всі кісточки.
- Розкладіть філе на дошці, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.
- Змастіть відбитий оселедець олією.
- Покладіть зверху моркву і цибулю.
- Скрутіть кожне філе в рулет і закріпіть зубочисткою.
- Покладіть оселедцеві рулети в скляний посуд і залийте маринадом. Закрийте щільно кришкою і поставте на 24 години в прохолодне місце.
- Розріжте кожен рулетик на 2 частини. Викладіть на тарілку і прикрасьте.
Немає коментарів:
Дописати коментар