| |
Зварити крем Патісьєр: молоко скип’ятит з половиною цукру і ваніліном. Жовтки розтерти з рештою цукру і крохмал. Неперервно збиваючи влити тоненькою цівкою третину молока у жовтки, а тоді всю масу, далі помішуючи, перелити назад до киплячого молока. Варити крем на маленькому вогні до повного загутіння. Тісто розкачати і розрізати на квадрати зі стороною 10см. В серединку квадратика покласти по 1ст.л. крему, защипнути краї, викласти тістечка на змащений лист і випікати при 2000 протягом 20-25хв. Готові тістечка притрусити цукром-пудрою. | |
Якщо використовуєте магазинне листкове тісто, то краще вибрати листково-дріжджове. | |
четвер, 8 грудня 2011 р.
Листкові тістечка з кремом Патісьєр
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар