Ніжний, з цікавим смаком салат на хрустких тостах - відмінна закуска
Вам знадобиться:
- 1 банка консервованої печінки тріски (нетто 250 г)
- 3 зварених круто яйця
- 1 лимон
- пучок зеленого лука
Примітка: Печінка тріски польського виробництва значно поступається смаком і кількістю печінки в банці печінці тріски російського виробництва. На різницю, яку ми виявили в банках, ви можете подивитися тут.
Спосіб приготування:
- Яйця очистіть від шкаралупи і вилкою розімніть в дрібну крихту.
- Додайте до яєць печінку тріски (без масла) і знову розімніть, щоб шматочки яєць і печінки були однакового розміру.
- Зелену цибулю дрібно наріжте, додайте в салат.
- На смак додайте в салат лимонний сік (приблизно з половини лимони).
- Підсоліть салат на смак, добре перемішайте.
- Подавайте салат на грінках з білого або чорного хліба. Прикрасьте тости скибочками лимона.
Немає коментарів:
Дописати коментар