середу, 9 листопада 2011 р.

Буженина з часником та морквою

Приготування цієї закуски не забере у вас багато сил

Буженина з часником та морквою

Вам знадобиться:

Буженина з часником та морквою. Інгредієнти
  • 1 кг м’якоті свинини
  • 1 морква
  • 2 великих зубчика часнику
  • по 1/4 ч. ложки меленого духмяного перцю, меленого коріандру, паприки і меленого чорного перцю
  • 1 ст. ложка борошна
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Свинину помийте і обсушіть серветкою.
  2. Наріжте моркву довгими брусочками, а часник - крупними шматочками.
  3. Гострим кінцем ножа зробіть в м’ясі прорізи.
  4. Нашпигуйте м’ясо морквою і часником.
    Шпигуємо м'ясо морквоюШпигуємо м'ясо часником
  5. Натріть м’ясо сіллю і прянощами.
  6. Загорніть в декілька шарів фольги і покладіть на деко.
    Загортаємо у фольгу
  7. Нагрійте духовку до 220°С.
  8. Поставте м’ясо в духовку на середній рівень. Перші 10 хвилин жар в духовці має бути сильним, а потім збавте вогонь до 180°С.
  9. Випікайте м’ясо 1 годину. Потім вийміть його з духовки і остудіть.
    Охолоджуємо буженину
  10. Наріжте м’ясо тонкими скибочками.
  11. Підсмажте борошно на 1 ст. ложці вершкового масла і додайте рідину, яка залишилася у фользі. Посоліть, поперчіть, якщо потрібно, і полийте отриманим соусом м’ясо.

Немає коментарів:

Дописати коментар