середа, 2 листопада 2011 р.

Торт "Тропічна казка" з ківі

56.jpg (60.67 Kb)
Для коржа:
3 яйця
3/4 скл цукру
1 скл борошна
1 ч.л. порошку для випічки
дрібка солі
Для крему:
500 - 600 г солодкої сиркової маси
100 мл вершків з жирністю не менше 30%
5 - 6 ківі 1 пакетик ванільного цукру
1 ст.л. тертої лимонної цедри

Приготувати тісто: білки відділит від жовтків. Жовтки розтерти з цукром. Білки збити на круту піну з дрібкою солі і обережно змішати з жовтками. Борошно змішати з порошком для випічки і просіяти у яєчну масу, обережно вимішати тісто і вилити у вистелену папером і змащену форму для торта (з бортами, що знімаються). Випікати бісквіт при 1900 протягом 20хв. Готовий корж охолодити на решітці і розрізати навпіл. Ківі порізати кружальцями. Приготувати крем: вершки збити на круту піну. Сиркову масу збити з ванільний цукром і цедрою. Не припиняючи збивання, ввести вершки. Нижній корж змастити змастити третиною крему, викластизверху кружальця ківі і накрити другим коржем. Боки і верх торта змастити рештою крему і прикрасити кружальцями ківі. Подавати охолодженим.

Немає коментарів:

Дописати коментар