пʼятницю, 30 грудня 2011 р.

Рулетики з маринованого оселедця

Особливий маринад робить звичайний оселедець надзвичайно смачним
Рулетики з маринованого оселедця. Рецепт

Вам знадобиться:
Рулетики з маринованого оселедця. Інгредієнти
  • 1 солоний оселедець (500 г)
  • 1 велика цибулина
  • 2 морквини
  • 100 мл 3%-ного оцту
  • 100 мл воды
  • 2 ст. ложки олії
  • 1 ч. ложка цукру
  • 1 лавровий листок
  • 3 бутони гвоздики
  • кориця на кінчику ножа
  • чорний перець за смаком
  • трохи зелені для оздоблення

Спосіб приготування:
  1. Очистіть цибулю і моркву. Тонко наріжте.
    Приготування рулетиків з маринованого оселедця. Етап 1
  2. Закип’ятіть в каструлі воду, покладіть цибулю, моркву, лавровий листок, гвоздику, корицю, щіпку чорного перцю, цукор і варіть 15 хвилин. Додайте оцет і кип’ятіть ще 5 хвилин. Охолодіть.
    Приготування рулетиків з маринованого оселедця. Етап 2
  3. З охолодженого маринаду вийміть моркву і цибулю.
    Приготування рулетиків з маринованого оселедця. Етап 3
  4. Оселедець очистіть, видаліть всі кісточки.
  5. Розкладіть філе на дошці, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.
    Приготування рулетиків з маринованого оселедця. Етап 5
  6. Змастіть відбитий оселедець олією.
    Приготування рулетиків з маринованого оселедця. Етап 6
  7. Покладіть зверху моркву і цибулю.
    Приготування рулетиків з маринованого оселедця. Етап 7
  8. Скрутіть кожне філе в рулет і закріпіть зубочисткою.
    Приготування рулетиків з маринованого оселедця. Етап 8
  9. Покладіть оселедцеві рулети в скляний посуд і залийте маринадом. Закрийте щільно кришкою і поставте на 24 години в прохолодне місце.
    Приготування рулетиків з маринованого оселедця. Етап 9
  10. Розріжте кожен рулетик на 2 частини. Викладіть на тарілку і прикрасьте.
4 порції

Немає коментарів:

Дописати коментар