пʼятницю, 30 грудня 2011 р.

Салат з печінки тріски

Ніжний, з цікавим смаком салат на хрустких тостах - відмінна закуска

Салат з печінки тріски

Вам знадобиться:

Салат з печінки тріски. Інгредієнти
  • 1 банка консервованої печінки тріски (нетто 250 г)
  • 3 зварених круто яйця
  • 1 лимон
  • пучок зеленого лука

Примітка: Печінка тріски польського виробництва значно поступається смаком і кількістю печінки в банці печінці тріски російського виробництва. На різницю, яку ми виявили в банках, ви можете подивитися тут.

Спосіб приготування:

  1. Яйця очистіть від шкаралупи і вилкою розімніть в дрібну крихту.
    Розминаємо яйця
  2. Додайте до яєць печінку тріски (без масла) і знову розімніть, щоб шматочки яєць і печінки були однакового розміру.
    Розминаємо печінку
  3. Зелену цибулю дрібно наріжте, додайте в салат.
    Нарізаємо цибулюДодаємо цибулю
  4. На смак додайте в салат лимонний сік (приблизно з половини лимони).
    Додаємо лимонний сік
  5. Підсоліть салат на смак, добре перемішайте.
  6. Подавайте салат на грінках з білого або чорного хліба. Прикрасьте тости скибочками лимона.

Немає коментарів:

Дописати коментар