понеділок, 24 жовтня 2011 р.

Листкові пиріжки з шинкою та сиром

Щойно з жару смакують найкраще

Вам знадобиться:

Листкові пиріжки з шинкою та сиром. Інгредієнти
  • 500 г готового листкового тіста
  • 250 г російського або іншого твердого сиру
  • 300 г шинки
  • 2 яйця
  • 1 невелика цибуля порей (можна замінити пучком зеленої цибулі)
  • 2 ст. ложки олії для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Цибулю порей поріжте кружечками і злегка обсмажте на олії (зелену цибулю обсмажувати не треба). Шинку наріжте маленькими шматочками. Сир натріть на тертці або наріжте так само, як шинку.
    Подрібнюємо інгредієнти
  2. Змішайте в мисці цибулю, шинку, сир і 1 яйце.
    Змішуємо начинку
  3. Тісто злегка розкачайте і гострим ножем наріжте прямокутниками розміром 6 на 12 см.
    Нарізаємо тісто
  4. Збийте друге яйце.
  5. На одну половинку кожного прямокутника покладіть по 1 ст. ложці начинки.
    Кладемо начинку
  6. Краї прямокутника змастіть злегка збитим яйцем і накрийте вільною половинкою тіста.
    Приготування листкових пиріжків з шинкою та сиром. Етап 6
  7. Притисніть краї пиріжків пальцями, а потім виделкою.
    Приготування листкових пиріжків з шинкою та сиром. Етап 7Приготування листкових пиріжків з шинкою та сиром. Етап 7'
  8. Пиріжки змастіть яйцем і поставте в холодильник на 20 хвилин.
    Змащуємо пиріжки яйцем
  9. Дістаньте з холодильника пиріжки і ще раз змастіть їх яйцем.
  10. Випікайте 20-25 хвилин в духовці, розігрітій до 190°С.
приблизно 20 штук

 

Немає коментарів:

Дописати коментар