пʼятницю, 28 жовтня 2011 р.

Яблучний бісквіт «Гість на порозі»

Дивовижний за простотою виготовлення та смаком легкий бісквіт.

Вам знадобиться:

Інгредієнти
  • 6 яєць
  • 6 яблук середнього розміру, бажано кислих
  • 1 стакан цукру
  • 1 стакан борошна
  • 10 г меленої кориці
  • 1 ч. л. розпушувача для тіста
  • 1 ст. л. маргарину або вершкового масла для змащування форми
  • борошно для обсипання форми

Спосіб приготування:

  1. Охолодженні яйця розбийте в посуд для збивання. Всипте весь цукор і збивайте суміш, доки її маса не збільшиться приблизно вдвічи.
    Приготування бісквіта. Етап 1Збиваємо яйця
  2. Додайте борошно. Розмішуйте, доки в масі не з’являться бульбашки повітря.
    Додаємо борошноПриготування бісквіта. Етап 2
  3. Покладіть в тісто розпушувач і ретельно все перемішайте.
  4. Форму для кексів діаметром приблизно 22 см змастіть маргарином або вершковим маслом і обсипте мукою.
  5. Трохи менше половини тіста налийте у форму.
    Наливаємо тісто у форму
  6. Почищені яблука накришить на тісто прямо у форму.
    Додаємо яблука
  7. Щедро посипте яблука корицею.
    Посипаємо яблука корицею
  8. Додайте у форму тісто, що залишилося, поставте бісквіт в не дуже сильно розігріту духовку і випікайте при температурі 180°С протягом 45 хвилин.
    Приготування бісквіта. Етап 8
  9. Перевіряйте готовність бісквіта дерев’яною скіпочкою. Проткніть бісквіт в центрі. Якщо скіпочка виходить сухою, бісквіт готовий.
  10. Витягніть форму з духовки, дайте постояти хвилин 5, накрийте її блюдом для сервування і переверніть блюдо разом з формою. Зніміть форму з бісквіта.
    Приготування бісквіта. Етап 10Готовий бісквіт


 

Немає коментарів:

Дописати коментар