четвер, 27 жовтня 2011 р.

Піца з грибами та ковбасою

Власноруч підготовлена начинка на домашньому тісті - верх насолоди

Для тіста вам знадобиться:

Піца з грибами та ковбасою. Інгредієнти
  • 600 г борошна (4 250-мл склянки)
  • 1 стакан теплої води
  • 2 яйця
  • 1 ст. ложка цукру
  • 0.5 ч. ложки солі
  • 3 ст. ложки олії
  • 1 пакетик (11 г) сухих дріжджів

Для начинки:Піца з грибами та ковбасою. Інгредієнти

  • 300 г твердого сиру
  • 300 г ковбаси (наприклад “салямі”)
  • 300-400 г печериць
  • 2 помідори
  • 1 крупна цибулина
  • кетчуп
  • петрушка, кріп
Примітка: Інгредієнти розраховано на 2 піци діаметром 25 см або одну велику.

Спосіб приготування:

  1. Просійте борошно в глибоку миску або каструлю. Перемішайте борошно з дріжджами. Покладіть цукор, сіль і олію. Влийте склянку води і перемішайте.
    Замішуємо тісто
  2. Додайте збиті яйця. Вимісіть тісто до гладкості (до однорідності). Місіть не менше 15 хвилин, причому вимішувати краще руками, змащеними олією.
    Додаємо яйця
  3. Прикрийте ємність з тістом і відставте на 1 годину.
  4. Помийте і очистіть гриби. Наріжте їх пластинками. Цибулю наріжте кільцями.
    Нарізаємо гриби та цибулю
  5. Ковбасу наріжте тонкими скибочками. Сир натріть на крупній тертці.
  6. Помідори надріжте хрестиком, облийте окропом і очистіть. Наріжте скибочками.
    Чистимо помідори
  7. Цибулю злегка обсмажте на сковороді з олією і додайте пластинки грибів. Обсмажуйте на невеликому вогні до готовності грибів.
    Обсмажуємо гриби
  8. Присипте стіл борошном, покладіть половину тіста на стіл і розкотіть за розмірами вашої форми.
    Розкочуємо тісто
  9. Викладіть тісто у форму. На тісто покладіть кетчуп, потім гриби з цибулею.
    Змащуємо кетчупомДодаємо гриби
  10. Зверху на гриби покладіть ковбасу та помідори.
    Додаємо ковбасуДодаємо помідори
  11. Посипте піцу тертим сиром і зеленню.
    Посипаємо сиром
  12. Запікайте 30-40 хвилин в духовці, розігрітій до 180°С.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар