понеділок, 24 жовтня 2011 р.

Саварен з апельсиновими цукатами

Нескладний рецепт чудового торту

 

Вам знадобиться:

Саварен з апельсиновими цукатами. Інгредієнти
Примітка. Рецепт розрахований для форми діаметром 23 см. Щоб отримати 600 г тіста, візьміть вдвічі менше продуктів, ніж передбачено в рецепті дріжджового тіста з лимонною цедрою.

Спосіб приготування:

  1. Покладіть тісто в змащену маслом кільцеподібну форму. Форму заповнюйте на 1/2 висоти.
    Приготування саварена з апельсиновими цукатами. Етап 1
  2. Накрийте форму з тістом рушником і поставте в тепле місце.
  3. Дайте тісту піднятися протягом 20-30 хвилин.
  4. Розігрійте духовку до 180°С.
  5. Змастіть саварен збитим яйцем, і поставте в духовку на середній рівень на 40 хвилин.
  6. Вимийте і акуратно очистіть апельсини.
  7. Вичавіть апельсиновий сік.
  8. Наріжте апельсинові скориночки тонкими смужками.
    Приготування саварена з апельсиновими цукатами. Етап 9
  9. Апельсиновий сік змішайте з водою, щоб вийшло 300 мл.
  10. Додайте 300 г цукру, розмішайте і покладіть апельсинові скоринки. Варіть, поки скоринки не стануть м’якими.
    Цукати
  11. Вийміть цукати з сиропу.
  12. Вийміть саварен з духовки і охолодіть.
    Приготування саварена з апельсиновими цукатами. Етап 13
  13. Зріжте верхню запечену скориночку.
  14. Поступово просочіть охолоджений саварен теплим цукровим сиропом. Залиште на декілька годин або на ніч.
    Приготування саварена з апельсиновими цукатами. Етап 14
  15. Збийте вершки. У вершки можна додати цукрову пудру, беручі до уваги те, що основа торту досить солодка.
    Приготування саварена з апельсиновими цукатами. Етап 16
  16. Прикрасьте саварен вершками і цукатами.
    Приготування саварена з апельсиновими цукатами. Етап 17
6 порцій

Немає коментарів:

Дописати коментар